Direktlänk till inlägg 4 mars 2015

Fem saker jag giller på nätet just nu

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:


1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen, visst är detta bättre än SVT:s Under samma tak!?


Du måste inte ha TV8 utan kan kolla på play online.


2. Grooveshark.com. Lyssna på massor med bra musik helt gratis via streaming. Du kan fixa egna spellistor och dela dem med dina vänner.


3. SVTplay. Kostnadsfritt nöje på webben. Eller mja du skall ju betala TV-licens också eller hur var det nu?


4. A-kassa, har precis fått jobb efter en lång tid utan arbete därför kännns det bra att ha blivit med i en a-kassa. Hitta den här sidan via facebook som sparade mig en del tid.


5. IKEA, kan det någonsin vara fel att besöka varuhuset? Svårt att vara unik ja visst, men priserna är så mycket bättre än i andra möbelaffärer som t.ex MIO.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 23 oktober 2012 11:00


  Det händer ibland att pengarna tar slut lite fortare än vad man tänkt sig. Själv var det väldigt länge sedan detta inträffade, men när jag var yngre hände det lite då och då. Nu har jag lärt mig att spara och att budgetera mina inkomster så att de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se