Direktlänk till inlägg 9 november 2012

Snart på skidor igen!

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11

En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte all skidkläder som lever upp till förväntningarna. Bland den utrustning som säljs i butiker finns både bättre och sämre alternativ. Viktigt är därför att välja med omsorg.  Klicka här för att få tips om vad du bör tänka på.


Snyggt i brunt från Tenson  


Vilka kläder man trivs att ha på sig när man åker skidor är också ytterst individuellt. En del personer blir lätt frusna andra svettas mycket i samband med skidåkning. För en person kan därför en dunjacka vara det bästa valet, emedan en annan bör se till att införskaffa en funktionsjacka med god andningsförmåga. Idealiskt är givetvis att hitta en klädnad som klarar av att tillförse både dessa behov på en och samma gång.


Ett alternativ är då att skaljacka, det vill säga ett ytterplagg med flera olika lager. Fördelen med denna typ av plagg är att det går att plocka bort alternativt lägga till ett lager, för att reglera temperaturen.  Det är samma princip som om man använder sig av ett underställ eller ett par långkalsonger. Lager på lager metoden är den bästa metoden för att upprätthålla kroppstemperaturen över tid.


Hoppas att det blir riktigt med snö i vinter. Har planer på att åka iväg, minst en vecka. Till sist vill jag bara visa min favoritscen från Sällskapsresan 2 - Snowroller :-) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 23 oktober 2012 11:00


  Det händer ibland att pengarna tar slut lite fortare än vad man tänkt sig. Själv var det väldigt länge sedan detta inträffade, men när jag var yngre hände det lite då och då. Nu har jag lärt mig att spara och att budgetera mina inkomster så att de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se