Direktlänk till inlägg 23 oktober 2012

Behöver fixa pengar omedelbart, bums!

Av lenaochpudlarnas-blogg - 23 oktober 2012 11:00

  Det händer ibland att pengarna tar slut lite fortare än vad man tänkt sig. Själv var det väldigt länge sedan detta inträffade, men när jag var yngre hände det lite då och då. Nu har jag lärt mig att spara och att budgetera mina inkomster så att de räcker hela månanden. Sen skall det ju vara sagt att jag har lite mer att röra mig med idag jämfört med tidigare i min ungdom.


För den som inte har besparingar återstår det egentligen bara att försöka dryga ut sin inkomst, vänta på bättre tider eller ta ett lån. Jag vet inte om jag inbillar mig men det verkar som om det sistnämnda blivit allt vanligare här i vårt land. Internet har blivit rena rama lånemarkanden.  Det finns mängder av sidor som hjälper dig låna pengar på nätet. Jag var inne och tittade på en sådan som heter lanasnabbt.net och läste lite om de olika lånevillkoren. Det är verkligen inte billigt att ta den typen av snabblån, så jag är innerligt tacksam att jag slipper den våndan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se