Direktlänk till inlägg 17 augusti 2012

Fixa regnkläder

Av lenaochpudlarnas-blogg - 17 augusti 2012 11:17

Det har utlovats regn till helgen och jag funderar på att handla en regnjacka så att jag slipp gå runt blött på hundfestivalen. Sommaren 2012 har verkligen bjudit på ett minst sagt varierat väder. Igår trodde kändes det som om man befann sig utomlands, men många andra dagar under sommaren, har jag stannat inne då vädret varit så tråkigt!

Men det är faktiskt inte bara de dåliga vädret som gjort att jag inte varit ute lika mycket i år som andra sommrar. Det finns inga dåligt väder bara dåliga väder, är en klyscha som faktiskt stämmer delvis. En anledning till varför det inte blivit lika många och långa prommenader ute i skogen, är att jag inte haft något riktigt bra regnställ. Nu har jag tittat runt en del och det verkar som om svenska didriksson är ett bra alternativ. Men oj vad dyrt det är med regnkläder! I hopp om att hitta didriksson på rea hittade jag följande sida www.didriksson.n.nu, tyvärr verkar den inte uppdateras särskilt ofta. Samtidigt får man kanske tänka att det inte är så ofta man handlar just regnkläder och en sommar som denna är ett ordentligt regnställ verkligen värt att satsa på.

/kram på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se