Direktlänk till inlägg 3 augusti 2012

Åk på bilsemester och få tid för dina vänner

Av lenaochpudlarnas-blogg - 3 augusti 2012 01:42

Att bila genom Sverige, Europa eller varför inte Afrika är ett minne för livet och något som många väljer att göra åtminstone en gång i livet. Det är även ett ypperligt tillfälle att lära känna dina vänner bättre och spendera kvalitetstid tillsammans. I och med att ni har med er en bil på resan, har ni även möjlighet att göra avstickare efter hand, vilket gör bilsemestern improvisationsvänlig.

Om du känner tveksamhet inför att sitta i en bil timme efter timme utan att ha något att göra kan vi tipsa dig om det faktiskt finns en hel del kul man kan sysselsätta sig med. Du kan t.ex leta registreringsnummer, tävla om vem som först kan hitta en gul bil, ha musikfrågesport eller varför inte spela bilbingo. För regler och hur detta spel går till läs mer på bilbingo.com.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se