Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Kalaskul hundliv

Av lenaochpudlarnas-blogg - 31 juli 2012 12:45

Förra helgen var vi i Boheden och härjade i skogen, samt var på kalas. Matte fyllde ju år så vi firade honom hos hans föräldrar hemma i Boheden. Och Bobo skötte sig prima! Han är faktiskt en helt annan hund än för ett år sedan. Visst är han lite bökig, men inte alls på samma sätt. Numera kan han lugnt lägga sig på golvet och sova fastän det är tio personer som skrattar och pratar omkring honom. : )

Han och Jazza passade på att bada lite i Ötjärn också. Jag var rädd att Bobo skulle simma iväg, vem vet om han kan simma, men det gjorde han lyckligtvis inte. Han har faktiskt aldrig badat förut vad jag vet.

Efter skogsvändan var han alldeles röd i tassarna och jag blev lite orolig, men det hjälpte med Inotyolen och nu är han fin igen. Tur! Det är när Folkan utsätts för öhhh... "hög belastning" som tassarna tar lite stryk har jag märkt.

Den här helgen har vi väl inte gjort något speciellt. Kalle var över i fredags och drack lite öl med oss. Bobo sov under bordet trots att vi härjade och lyssnade på musik på hög volym. Härligt! Det är min hund det!

Nu på kvällen tog vi en springtur i skogen jag och Folkan. Jag tror faktiskt att han blev tröttare än mig! Sedan vilade vi lite på gräsmattan utanför.

Nästa vecka ska Bobo få sova borta själv för första gången sedan vi skaffade honom. Ja, inte ensam alltså, utan med min syster som ska vara hundvakt. Det går nog bra tror jag! Vi ska till Göteborg och hälsa på Ramen, så Bobo får stanna hemma. Det ska bli skönt att vara lite hundledig faktiskt. Hoppas att Bobo sköter sig. Jag vet att Lisa (syrran alltså) och jag har samma filosofi när det gäller djur så jag är inte speciellt orolig.

Jahapp. Tre arbetsdagar kvar, sedan är jag ledig i fyra dagar! Kanonskönt! Kram och hej från Bobo och mig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se