Direktlänk till inlägg 29 juli 2012

Skotträdd jycke

Av lenaochpudlarnas-blogg - 29 juli 2012 13:15

Skotträdd är kanske inte rätt ord för det hela. Raketrädd?

Hur som helst så var Bobo lite rädd och ledsen hela kvällen i tisdags. Fast på kvällisen tänkte han inte så mycket på det där, kanske för att vi åkte bil och hämtade husse först?

På morgonen dagen efter gick han och spanade upp mot himlen där fyrverkeriet hade varit. Jag tror att det var det som upprörde honom mest, inte smällen och ljudet, utan själva ljusspelet...

Men nu ikväll satt vi och kollade på TV. Balkongdörren var öppen. Och rätt var det var så smällde någon en raket IGEN! Dags att sätta stopp för det där...

Bobo flög upp och sprang iväg till balkongen stormskällandes. En mycket bra reaktion tycker jag. Jag ser hellre att han blir skällig och arg än rädd och ledsen. Jag har så svårt att ha tålamod med rädda hundar, och människor också för den delen. Jag klarar det, men jag hanterar helllre vildar så att säga. *ler*

Jag hade precis blivit klar med min portion glass, så jag skyndade mig in i köket och ropade: "Bobo, kom så får du glass!"

Och han kom och slickade lyckligt ur skålen som om ingenting hade hänt. Skönt! Han är nog inte helt skadad ännu med andra ord. Om han får glass varje gång han hör raketer kanske han börjar älska dom rent av! :)

Dessutom satt vi och kollade på Jackass, och där var en scen när dom laddar en skjuter av en massa raketer i ett rum och sedan i en bil. Det var lite väl vågat kanske, men vi lät filmen gå. Bobo spände öronen, men reagerade inte nämnvärt förutom det. Superskönt!

Nu är det bara att hoppas att vi inte råkar på de där snorungarna just när dom smäller av en raket för då vet jag inte om raketrädlseskadan går att reparera... Det är faktiskt förbjudet att skjuta fyrverkerier utan tillstånd!


Kram på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se