Direktlänk till inlägg 21 juli 2012

Lenas digitala ventil

Av lenaochpudlarnas-blogg - 21 juli 2012 09:02

Hej på er allihopa!

Välkommen till min nya blogg. Att ha en alldelse egen plats på nätet där man har möjlighet att ventilera vardagens alla tankar är en förmån som jag allt för länge låtit bli att utnyttja. Nu har jag emellertid bestämt mig för att komma igång och börja blogg på internet på allvar!


Mitt liv är säkert inte speciellt olikt många av er andra. Jag jobbar, sover, träffar vänner, går ut med hunden och längtar efter semestern. Jag gillar att spela både bingo och triss. När jag var liten ville jag bli skådespelare, men så blev det inte, även om jag gillar att "leka" teater ibland.


Nåväl jag hoppas att du/ni finner min blogg givande och intressant. Ni får gärna kommentera mina inlägg, då blir jag glad!


Kram!

/Lena

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lenaochpudlarnas-blogg - 14 september 2015 14:50

Om du har ett Netflix-konto kan jag varmt rekommendera Narcos. TV-serien bygger delvis på den verkliga historien om Pablo Escobar. Har hunnit till del 5 nu och tycker att story, skådespelare och produktion håller riktigt hög klass så här långt!   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 4 mars 2015 13:22

Här kommer en lista med fem saker som jag just nu gillar av en eller annan anledning:   1. Draknästet på TV8. Har varit mycket klagomål på den här TV-serien men, jag gillar den skarpt. Visst den är inte lika bra som jänkarnas version men kom igen...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 8 maj 2013 10:34

Något av ett antiklimax idag jämfört med igår då värmen slog hårt mot ansiktet. Idag är det regn och rusk, och bara allmänt ogästvänligt ute. Blir till att mysa ner sig i sängen igen :)   ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 16 november 2012 23:55

Tänkte köra en liten utmaning här. Jag har ett klipp som jag tycker är det roligaste på Youtube, men om någon lyckas överbevisa mig om att det finns något bättre och ännu roligare blir jag bara glad ;-) Så här går det till. 1. Ni kollar på ...

Av lenaochpudlarnas-blogg - 9 november 2012 10:11


En ny säsong på skidor väntar runt hörnet. Men för att kunna njuta på allvar behöver man ha tillräckligt med kläder på sig i backen. Modern skidutrustning hjälper till att hålla dig varm och torr, under hela dagen i skidbacken. Samtidigt är det inte ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se